[30596]

Kyldyna

129 kr

Svalkande kyldyna för varma sommardagar. Helt fylld med en kylgel som blir kall när hunden eller katten lägger sig på den. Fungerar helt utan vatten, elektricitet, frys- eller... Läs mer

Varianttext: Blå / 40 x 50 cm

Fler varianter av denna vara finns. Se variantlistan.

Art.nr Benämning Varianttext Pris
30597 Info Kyldyna Blå / 90 x 50 cm 229 kr

Produktfakta

Varumärke: Dogman
Färg: Blå
Mått: 40 x 50 cm
Vikt: 1,4 kg

Svalkande kyldyna för varma sommardagar. Helt fylld med en kylgel som blir kall när hunden eller katten lägger sig på den. Fungerar helt utan vatten, elektricitet, frys- eller kylskåp.

Kylmattan motverkar värmeslag, dåsighet, uttorkning och dålig aptit hos djuret. Perfekt att ha hemma, i transportburen, i stugan, i husvagnen, i båten, på balkongen, i hundkojan eller i bilen. Lätt att ta med.

Håller kylan under lång tid, beroende på kroppstemperatur och omgivning. Kan användas obegränsat antal gånger. Klar att användas igen efter en kort stund. Lätt att rengöra med en fuktig trasa. Tål ej maskintvätt.

Tips! Köp 2 kyldynor så har du alltid en redo att användas. När den kylande effekten avtar, byt till den andra dynan och låt den första vila för att återställas. För extra kall och kylande effekt kan dynorna läggas i kylskåpet en stund innan användning.

Dela produkten
Dela på Facebook Dela på Twitter
Julklappar och Julsaker